Udskriv fra Chrome

Du kan udskrive fra Chrome på din computer eller mobilenhed. Med Google Cloudprinter kan du gøre dine printere tilgængelige for dig og andre udvalgte personer.

Få flere oplysninger om, hvordan Google Cloudprinter virker.

Konfigurer Google Cloudprinter

Hvis din trådløse printer er cloudkompatibel, skal du følge vejledningen fra producenten eller se konfigurationsoplysninger til cloudprintere.

Hvis din printer ikke angiver, at den er cloudkompatibel, skal du følge vejledningen nedenfor.

1. Tænd din printer.
  2. Åbn Chrome på din Windows- eller Mac-computer.
  3. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere efterfulgt af Indstillinger.
  4. Klik på Avanceret nederst.
  5. Klik på Google Cloudprinter under "Udskrivning".
  6. Klik på Administrer Cloud Print-enheder.
  7. Log ind med din Google-konto, hvis du bliver bedt om det.
  8. Vælg de printere, du vil tilslutte, og klik på Tilføj printere.

Printeren er nu tilknyttet din Google-konto og forbundet til Google Cloudprinter. Du kan udskrive på denne printer fra enhver enhed, hvor du er logget ind på din Google-konto.

Udskriv via AirPrint

For at udskrive fra en iPhone eller iPad skal du bruge AirPrint.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Åbn den side, det billede eller den fil, du vil udskrive.
  3. Tryk på Del Del øverst til højre.
  4. Vælg Udskriv.
  5. Vælg dine indstillinger.
  6. Tryk på Udskriv, når du er klar.