Imprimir documents des de Chrome

Podeu imprimir documents des de Chrome amb l'ordinador o el dispositiu mòbil. Amb Google Cloud Print, podeu posar les impressores a la vostra disposició o a la de qualsevol altre usuari que trieu.

Obteniu més informació sobre com funciona Google Cloud Print.

Configurar Google Cloud Print

Si la vostra impressora sense fil està preparada per imprimir en núvol, seguiu les instruccions del fabricant o bé llegiu la informació per configurar impressores preparades per imprimir en núvol.

Si la impressora no està preparada per imprimir en núvol, seguiu aquests passos:

1. Engegueu la impressora.
  2. Obriu Chrome a l'ordinador Windows o Mac.
  3. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  4. A la part inferior, feu clic a Configuració avançada.
  5. A "Impressió", feu clic a Google Cloud Print.
  6. Feu clic a Gestiona els dispositius Cloud Print.
  7. Si se us demana, inicieu la sessió amb el vostre compte de Google.
  8. Seleccioneu les impressores que vulgueu connectar i després feu clic a Afegeix impressores.

Ara la impressora està associada amb el vostre compte de Google i està connectada a Google Cloud Print. Podreu imprimir en aquesta impressora amb tots els dispositius en què tingueu la sessió iniciada amb el compte de Google.

Imprimir documents amb Google Cloud Print

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. Obriu la pàgina, la imatge o el fitxer que vulgueu imprimir.
  3. Feu clic a Fitxer i, a continuació, Imprimeix, o bé utilitzeu les tecles de drecera corresponents:
    • Windows i Linux: Ctrl+p
    • Mac: ⌘+p
  4. Opcional: per triar una impressora, feu clic a la fletxa avall i seleccioneu-ne una a la llista. Si la que voleu no s'hi mostra, seleccioneu Mostra'n més i trieu una destinació.
  5. Trieu la configuració d'impressió que vulgueu.
  6. Quan estigueu a punt, feu clic a Imprimeix.

Si utilitzeu Chromebook a la feina o en un centre educatiu, l'administrador de la xarxa us ha de configurar la connexió a les impressores disponibles. Podreu utilitzar aquestes impressores quan tingueu la sessió iniciada al compte de la feina o del centre educatiu. Consulteu com podeu utilitzar un Chromebook a la feina o en un centre educatiu.

Imprimir documents des d'una impressora estàndard

Per configurar la impressora, seguiu les instruccions del fabricant.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. Obriu la pàgina, la imatge o el fitxer que vulgueu imprimir.
  3. Feu clic a Fitxer i, a continuació, Imprimeix, o bé utilitzeu les tecles de drecera corresponents:
    • Windows i Linux: Ctrl+p
    • Mac: ⌘+p
  4. A la finestra que es mostra, seleccioneu la destinació i trieu la configuració d'impressió que vulgueu.
  5. Quan estigueu a punt, feu clic a Imprimeix.