Imprimir documents des de Chrome

Podeu imprimir documents des de Chrome amb l'ordinador o amb el dispositiu mòbil.

Imprimir documents amb Google Cloud Print

Important: a partir del 31 de desembre de 2020, deixarà d'admetre's Google Cloud Print, la solució d'impressió basada en núvol de Google. A partir de l'1 de gener de 2021, cap dispositiu de cap sistema operatiu ja no podrà imprimir amb Cloud Print. Us recomanem que trobeu una solució d'impressió alternativa amb la infraestructura d'impressió de la vostra plataforma.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. Obriu la pàgina, la imatge o el fitxer que vulgueu imprimir.
  3. Feu clic a Fitxer i, a continuació, Imprimeix. O bé utilitzeu les tecles de drecera corresponents:
    • Windows i Linux: Ctrl+p
    • Mac: ⌘+p
  4. Opcional: per triar una impressora, feu clic a la fletxa avall i seleccioneu-ne una a la llista. Si la que voleu no s'hi mostra, seleccioneu Mostra'n més i trieu una destinació.
  5. Trieu la configuració d'impressió que vulgueu.
  6. Quan estigueu a punt, feu clic a Imprimeix.

Si utilitzeu Chromebook a la feina o en un centre educatiu, l'administrador de la xarxa us ha de configurar la connexió a les impressores disponibles. Podreu utilitzar aquestes impressores quan tingueu la sessió iniciada al compte de la feina o del centre educatiu. Consulteu com podeu utilitzar un Chromebook a la feina o en un centre educatiu.

Imprimir documents des d'una impressora estàndard

Per configurar la impressora, seguiu les instruccions del fabricant.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. Obriu la pàgina, la imatge o el fitxer que vulgueu imprimir.
  3. Feu clic a Fitxer i, a continuació, Imprimeix. O bé utilitzeu les tecles de drecera corresponents:
    • Windows i Linux: Ctrl+p
    • Mac: ⌘+p
  4. A la finestra que es mostra, seleccioneu la destinació i trieu la configuració d'impressió que vulgueu.
  5. Quan estigueu a punt, feu clic a Imprimeix.