Opprett eller administrer Google-kontoen din i Chrome

Du kan velge å opprette en Google-konto i Chrome eller en hvilken som helst annen nettleser.

Du kan administrere Google-kontoen din på myaccount.google.com. Hvis du er logget på Chrome med Google-kontoen din, kan du også administrere Google-kontoen din fra Chrome. Når du oppretter eller administrerer en Google-konto, kan du blant annet gjøre følgende:

• Endre personopplysninger, for eksempel navn, e-postadresse, telefonnummer, fysisk adresse eller profilbilde. Finn ut mer.
  • Se dataene dine, aktiviteten din og innstillinger som kan gjøre Google-tjenester nyttigere for deg. Finn ut mer.
  • Administrer lagrede kontakter i Google-kontoen. Finn ut mer.
  • Hold Google-kontoen din sikker. Finn ut mer.