Je Google-account maken of beheren in Chrome

Je kunt een Google-account maken in Chrome of een andere browser.

Je kunt je Google-account beheren door naar myaccount.google.com te gaan. Als je bent ingelogd bij Chrome met je Google-account, kun je ook je Google-account beheren vanuit Chrome. Als je een Google-account maakt of beheert, kun je de volgende acties uitvoeren:

• Persoonlijke informatie bewerken, zoals je naam, e-mailadres, telefoonnummer, fysieke adres of profielfoto. Meer informatie
  • Je gegevens, activiteit en voorkeuren bekijken waarmee Google-services relevanter voor je kunnen worden gemaakt. Meer informatie
  • De opgeslagen contacten in je Google-account beheren. Meer informatie
  • Je Google-account beveiligen. Meer informatie