Crear o gestionar un Compte de Google a Chrome

Podeu crear un Compte de Google a Chrome o en qualsevol altre navegador.

Podeu gestionar el vostre Compte de Google des de myaccount.google.com. Si heu iniciat la sessió a Chrome amb el vostre Compte de Google, també podeu gestionar-lo des de Chrome. Quan creeu o gestioneu un Compte de Google, podeu dur a terme accions com, per exemple, aquestes:

• Editar la informació personal, com ara el nom, l'adreça electrònica, el número de telèfon, l'adreça física o la foto de perfil. Més informació.
  • Consultar les dades, l'activitat i les preferències perquè els serveis de Google us resultin més útils. Més informació.
  • Gestionar els contactes desats al vostre Compte de Google. Més informació.
  • Protegir la seguretat del vostre Compte de Google. Més informació.
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Menú principal
true
Cerca al Centre d'ajuda