Experimentele functies in Chrome testen

Je kunt functies testen voordat ze worden toegevoegd aan Chrome en feedback geven.

Tip: To try experiments in Search on Chrome, including AI-powered experiences, learn how to sign up for Search Labs.

Functies aan- of uitzetten

Als je experimentele functies wilt gebruiken, download je Chrome Bèta.

1. Open Chrome.
  2. Selecteer naast de adresbalk de optie Experimenten .
  3. Selecteer naast de naam en beschrijving van de functie de pijl-omlaag en dan Aangezet.
  4. Start je browser opnieuw op.

Feedback geven over functies

Als je functies test, kun je feedback geven over:

• Je ervaringen met de functie
  • Problemen
  • Voorgestelde verbeteringen

Zo geef je feedback:

1. Open Chrome.
  2. Selecteer naast de adresbalk de optie Experimenten .
  3. Selecteer Feedback sturen naast de naam en beschrijving van de functie.

Als je algemene feedback over Chrome wilt sturen, bekijk je meer informatie over hoe je een probleem meldt of feedback stuurt in Chrome.