Provar les funcions experimentals a Chrome

Podeu provar funcions abans que s'afegeixin a Chrome i enviar-nos suggeriments.

Tip: To try experiments in Search on Chrome, including AI-powered experiences, learn how to sign up for Search Labs.

Activar o desactivar funcions

Per utilitzar funcions experimentals, baixeu Chrome Beta.

1. Obriu Chrome.
  2. Al costat de la barra d'adreces, seleccioneu Experiments .
  3. Al costat del nom i de la descripció de la funció, seleccioneu la fletxa avall i, a continuació, Activada.
  4. Reinicieu el navegador.

Enviar suggeriments sobre les funcions

Si proveu alguna funció, podeu enviar-nos suggeriments sobre:

• La vostra experiència amb la funció
  • Problemes
  • Suggeriments de millora

Per enviar suggeriments:

1. Obriu Chrome.
  2. Al costat de la barra d'adreces, seleccioneu Experiments .
  3. Al costat del nom i de la descripció de la funció, seleccioneu Envia suggeriments.
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda