Brug Livetekstning i Chrome

Du kan bruge Livetekstning til automatisk at generere undertekster til videoer, podcasts, spil, livestreams, videoopkald eller andre lydmedier i Chrome-browseren på din computer. Lyd og undertekster behandles lokalt og bliver på enheden.
Livetekstning er kun tilgængelig på engelsk.

Aktivér Livetekstning:

1. Åbn Chrome Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du vælge Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Vælg Hjælpefunktioner nederst på siden Indstillinger.
  4. Aktivér Livetekstning.

Tips!

• Hvis du vil aktivere undertekster for en video, skal du vælge Mediestyring Mediestyring øverst til højre.
  • Hvis du vil aktivere Livetekstning for videoer, der afspilles automatisk, skal du slå videolydstyrken til.
  • Når du vælger uden for fanen med lyd, vises livetekstning i en boble, som du kan flytte ved at trække i den. Du kan vende tilbage til fanen med lyd ved at vælge .

Deaktiver Livetekstning:

1. Åbn Chrome Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du vælge Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Vælg Hjælpefunktioner nederst på siden Indstillinger.
  4. Deaktiver Livetekstning.

Tilpas dine undertekster

Tilpas dine undertekster, så de er nemmere at læse. Du kan:

• Skjule og udvide undertekster ved hjælp af pilen i tekstfeltet.
  • Vælge underteksterne, så du kan flytte dem til dit foretrukne sted i din browser.
  • Skifte dine underteksters skrifttype, størrelse, farve og gennemsigtighed.
  • Skifte baggrundens farve og gennemsigtighed.

Sådan tilpasser du skrifttypen:

1. Åbn Chrome Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du vælge Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Nederst på siden Indstillinger skal du vælge Hjælpefunktioner og derefter Præferencer for undertekster.
  4. Tilpas dine indstillinger i computerens systempræferencer.

Relaterede ressourcer