Utilitzar Subtítols instantanis a Chrome

Podeu fer servir l'opció Subtítols instantanis per generar subtítols automàticament en vídeos, pòdcasts, jocs, transmissions en directe, videotrucades i altres fitxers multimèdia d'àudio del navegador Chrome a l'ordinador. L'àudio i els subtítols es processen localment i es queden al dispositiu.
Subtítols instantanis només està disponible en anglès.

Activar Subtítols instantanis:

1. A l'ordinador, obriu Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A la part inferior de la pàgina Configuració, seleccioneu Accessibilitat.
  4. Activeu Subtítols instantanis.

Consells:

• Per activar els subtítols d'un vídeo, a la part superior dreta, seleccioneu Control de contingut multimèdia Control de contingut multimèdia.
  • Per utilitzar subtítols instantanis en vídeos que es reprodueixen automàticament, activeu el volum del vídeo.
  • Si feu una selecció fora de la pestanya amb so, els subtítols instantanis es mostraran en una bombolla sobreposada que podreu arrossegar. Per tornar a la pestanya amb àudio, seleccioneu .

Desactivar Subtítols instantanis:

1. A l'ordinador, obriu Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A la part inferior de la pàgina Configuració, seleccioneu Accessibilitat.
  4. Desactiveu Subtítols instantanis.

Personalitzar els subtítols

Personalitzeu els subtítols perquè siguin més fàcils de llegir. Podeu:

• Replegar i desplegar els subtítols amb la fletxa del quadre de subtítols.
  • Seleccionar els subtítols per moure'ls al lloc que preferiu del navegador.
  • Canviar el tipus de lletra, la mida, el color i l'opacitat dels subtítols.
  • Canviar el color i l'opacitat del fons.

Per personalitzar la font:

1. A l'ordinador, obriu Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A la part inferior de la pàgina Configuració, seleccioneu Accessibilitati, a continuació, Preferències dels subtítols.
  4. A les preferències del sistema de l'ordinador, seleccioneu la personalització.