Bruk fanegrupper med tastaturet ditt

Du kan organisere faner i grupper med tastaturet.

Opprett fanegrupper

Slik oppretter du fanegrupper:

1. Åpne fanemenyen.
  2. Velg Legg til fanen i en ny gruppe.
  3. Gi gruppen et navn.
  4. Trykk på Enter.

Åpne menyen for fanegrupper

Windows

1. Åpne Chrome på Windows-datamaskinen du bruker.
  2. For å gå til fanevalg, trykk på F6 til fanene dine er i fokus.
  3. For å bytte fokus til bestemte faner, trykk på Tab for å gå fremover eller Shift + Tab for å gå bakover.
  4. For å åpne menyen for fanegrupper, trykk på Meny Meny.
  5. Slik foretar du menyvalg:
    • For å gå opp eller ned, trykk på oppoverpilen Oppoverpil eller nedoverpilen Nedoverpil.
    • For å gå til venstre eller høyre, trykk på venstrepilen Venstre vinkeltegn eller høyrepilen Høyrepil.
    • For å velge menyalternativ, trykk på Enter.

Chromebook

1. Åpne Chrome på Chromebooken.
  2. For å gå til fanevalg, trykk på Ctrl + Tab.
  3. For å bytte fokus til bestemte faner, trykk på Ctrl + Tilbake eller Ctrl + Frem .
  4. Slik åpner du menyen for fanegrupper:
    • Trykk på Søk + Shift + Øk volumet .
    • Du kan også trykke på Appoversikt-tasten + Shift + Øk volumet .
  5. Slik foretar du menyvalg:
    • For å gå opp eller ned, trykk på oppoverpilen Oppoverpil eller nedoverpilen Nedoverpil.
    • For å gå til venstre eller høyre, trykk på venstrepilen Venstre vinkeltegn eller høyrepilen Høyrepil.
    • For å velge menyalternativ, trykk på Enter.

Mac

1. Åpne Chrome på Macen din.
  2. Sørg for at VoiceOver er slått på.
  3. For å gå til fanevalg, trykk på Tab.
  4. For å bytte fokus til bestemte faner, trykk på Tab for å gå fremover eller Shift + Tab for å gå bakover.

Legg til eller fjern faner i en gruppe

Slik legger du til faner i grupper:

1. Åpne fanemenyen.
  2. Velg Legg til fanen i en gruppe og så navnet på fanegruppen.

Slik fjerner du faner fra grupper:

1. Åpne fanemenyen.
  2. Velg Fjern fanen fra gruppen.

Flytt, skjul og vis fanegrupper

Du kan skjule fanegrupper slik at bare gruppenavnene eller fargede sirkler vises. Du kan også vise fanegrupper, slik at alle fanene i gruppene vises.

Slik skjuler eller viser du en fanegruppe:

1. Bytt fokus til overskriften for fanegruppen.
  2. Trykk på mellomrom eller Enter.

Tips: Når en fanegruppe er skjult, er det kun gruppen som kan velges. Du kan ikke velge enkeltfaner i gruppen.

Slik flytter du faner eller fanegrupper:

1. Bytt fokus til fanen eller fanegruppen.
  2. Trykk på Ctrl + venstrepilen Venstre vinkeltegn eller Ctrl + høyrepilen Høyrepil.