Brug fanegrupper ved hjælp af dit tastatur

Du kan organisere faner i grupper ved hjælp af dit tastatur.

Opret en fanegruppe

Opret en fanegruppe:

1. Åbn fanemenuen.
  2. Vælg Føj fane til ny gruppe.
  3. Giv gruppen et navn.
  4. Tryk på Enter.

Åbn menuen for fanegrupper

Windows

1. Åbn Chrome på din Windows-computer.
  2. Du kan se fanerne ved at trykke på F6 , indtil dine faner er i fokus.
  3. Hvis du vil flytte fokus til en bestemt fane, skal du trykke på Tab-tasten for at gå frem eller på Shift+Tab-tasten for at gå tilbage.
  4. Tryk på menuen Menu for at åbne mneuen for fanegrupper.
  5. Vælg fra menuen:
    • Gå op eller ned: Tryk på pil op Pil op eller pil ned Pil ned.
    • Gå til venstre eller højre: Tryk på venstrespil Vinkeltegn mod venstre eller højrepil Højrepil.
    • Vælg fra menuen: Tryk på Enter.

Chromebook

1. Åbn Chrome på din Chromebook.
  2. Tryk på Ctrl+Tab-tasten for at se fanerne.
  3. Hvis du vil flytte fokus til en bestemt fane, skal du trykke på Ctrl + Tilbage or Ctrl + Frem .
  4. Åbn menuen for fanegrupper:
    • Tryk på søgetasten + Shift + Lydstyrke op .
    • Du kan også trykke på Appliste + Shift + Lydstyrke op .
  5. Vælg fra menuen:
    • Gå op eller ned: Tryk på pil op Pil op eller pil ned Pil ned.
    • Gå til venstre eller højre: Tryk på venstrespil Vinkeltegn mod venstre eller højrepil Højrepil.
    • Vælg fra menuen: Tryk på Enter.

Mac

1. Åbn Chrome på din Mac.
  2. Sørg for, at VoiceOver er aktiveret.
  3. Tryk på Tab-tasten for at se fanerne.
  4. Hvis du vil flytte fokus til en bestemt fane, skal du trykke på Tab-tasten for at gå frem eller på Shift+Tab-tasten for at gå tilbage.

Tilføj eller fjern faner fra en gruppe

Føj en fane til en gruppe:

1. Åbn fanemenuen.
  2. Vælg Føj fane til gruppe og derefter navnet på fanegruppen.

Fjern en fane fra en gruppe:

1. Åbn fanemenuen.
  2. Vælg Fjern fane fra gruppe.

Flyt, skjul og udvid fanegrupper

Du kan skjule en fanegruppe, så det kun er gruppens navn eller en farvet cirkel, der vises. Du kan også udvide en fanegruppe, så alle faner vises.

Skjul eller udvid en fanegruppe:

1. Flyt fokus til fanegruppens overskrift.
  2. Tryk på mellemrumstasten eller Enter.

Tip! Når en fanegruppe er skjult, kan du kun vælge gruppen. Du kan ikke vælge individuelle faner i gruppen.

Flyt en fane eller en fanegruppe:

1. Flyt fokus til den pågældende fane eller fanegruppe.
  2. Tryk på Ctrl + venstrepil Vinkeltegn mod venstre eller Ctrl + højrepil Højrepil.