Gestionar la seguretat i la protecció de Chrome

Amb la comprovació de seguretat, podeu gestionar la seguretat i la protecció de Chrome. La comprovació de seguretat cerca el següent:

• Contrasenyes en perill
  • Estat de la funció Navegació segura
  • Actualitzacions de Chrome disponibles

A l'ordinador, la comprovació de seguretat també cerca el següent:

• Extensions nocives
  • Programari nociu (només a Windows)

Important: algunes contrasenyes s'han posat en perill a causa de filtracions de dades en un lloc web o en una aplicació de tercers. Canvieu les contrasenyes en perill tan aviat com pugueu.

Contrasenyes en perill

Algunes contrasenyes s'han posat en perill a causa de filtracions de dades en un lloc web o en una aplicació de tercers. Canvieu les contrasenyes en perill tan aviat com pugueu. Per canviar la vostra contrasenya d'un altre lloc web, seguiu les instruccions de Chrome.

Navegació segura

Amb Navegació segura, rebeu alertes sobre programari maliciós, extensions perilloses, pesca de credencials o llocs web que són a la llista de Google de llocs web potencialment no segurs. Obteniu més informació sobre la protecció mitjançant Navegació segura a Chrome.

Actualitzacions automàtiques de Chrome

Per garantir que compteu amb les darreres actualitzacions de seguretat, Chrome pot actualitzar-se automàticament a la versió més recent del navegador, quan n'hi hagi alguna de disponible.

Consell: per reiniciar Chrome després d'una actualització, seguiu les instruccions en pantalla.

Gestionar la seguretat i la protecció de Chrome en un dispositiu Android

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. Toqueu Comprovació de seguretat i, a continuació, Comprova ara.
  4. Si Chrome detecta cap problema:
    1. Toqueu l'element que tingui el problema.
    2. Seguiu les instruccions en pantalla.

Articles relacionats