Utilitzar contrasenyes desades a Chrome en altres aplicacions de l'iPhone i l'iPad

Si deseu un nom d'usuari i una contrasenya per a un lloc web a Chrome, podeu utilitzar aquestes credencials per iniciar la sessió en altres aplicacions a l'iPhone o l'iPad. Obteniu informació sobre com podeu desar les contrasenyes a Chrome.

Permetre que altres aplicacions utilitzin contrasenyes de Chrome

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu la configuració del dispositiu.
  2. Seleccioneu Contrasenyes.
  3. Seguiu les indicacions per desbloquejar el dispositiu.
  4. Seleccioneu Autocompletar contrasenyes.
  5. Activeu l'opció Autocompletar contrasenyes.
  6. Seleccioneu Chrome Chrome.
  7. Per finalitzar la configuració, seguiu les instruccions en pantalla.

Utilitzar contrasenyes de Chrome en altres aplicacions

1. A l'iPhone o l'iPad, aneu a l'aplicació en què vulgueu iniciar la sessió.
  2. A la pàgina d'inici de sessió, toqueu el camp de nom d'usuari o de contrasenya.
  3. Al teclat, seleccioneu Contrasenyes.
  4. Per permetre l'emplenament automàtic, pot ser que hàgiu de tornar a iniciar la sessió.
  5. Seleccioneu la contrasenya que vulgueu utilitzar.

Articles relacionats