Utilitzar contrasenyes desades a Chrome en altres aplicacions de l'iPhone i l'iPad

Si deseu un nom d'usuari i una contrasenya per a un lloc web a Chrome, podeu utilitzar aquestes credencials per iniciar la sessió en altres aplicacions a l'iPhone o l'iPad. Obteniu informació sobre com podeu desar les contrasenyes a Chrome.

Permetre que altres aplicacions utilitzin contrasenyes de Chrome

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu la configuració del dispositiu.
  2. Seleccioneu Contrasenyes.
  3. Seguiu les indicacions per desbloquejar el dispositiu.
  4. Seleccioneu Opcions de les contrasenyes.
  5. Activeu Autocompletar les contrasenyes i les claus.
  6. Seleccioneu Chrome Chrome.
  7. Per finalitzar la configuració, seguiu les instruccions en pantalla.

Utilitzar contrasenyes de Chrome en altres aplicacions

1. A l'iPhone o l'iPad, aneu a l'aplicació en què vulgueu iniciar la sessió.
  2. A la pàgina d'inici de sessió, toqueu el camp de nom d'usuari o de contrasenya.
  3. Al teclat, seleccioneu Contrasenyes.
  4. Per permetre l'emplenament automàtic, pot ser que hàgiu de tornar a iniciar la sessió.
  5. Seleccioneu la contrasenya que vulgueu utilitzar.