Del eller link til sitater og tekst i Chrome

Du kan opprette en link som kan deles, som går direkte til spesifikk tekst du markerer på en side.

Slik oppretter du en link som går direkte til markert tekst:

1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Gå til siden med teksten du vil dele.
  3. For å markere teksten du vil dele, trykk og hold på den, og dra med fingeren.
  4. Trykk på Opprett en link.
    • Tips: Du må kanskje trykke på den markerte teksten for å se dette alternativet.
  5. Velg appen du vil lime inn linken og teksten i.

Tips: Du kan dele markert tekst på nytt eller fjerne markeringer fra tekst.

• For å dele markert tekst, trykk på den markerte teksten og velg Del markert tekst.
  • For å fjerne en markering fra teksten, trykk på den markerte teksten og velg Fjern markering. Da blir nettadressen gjenopprettet til den opprinnelige tilstanden.