Del eller link til sitater og tekst i Chrome

Du kan opprette en link som kan deles, som går direkte til spesifikk tekst du markerer på en side.

Slik oppretter du en link som går direkte til markert tekst:

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Gå til en side med tekst du vil dele.
  3. For å markere teksten du vil dele, klikk og hold på den, og dra med musepekeren.
  4. For å åpne den kontekstuelle menyen, høyreklikk på den markerte teksten.
  5. Velg Kopiér linken for å fremheve
    • Hvis du ikke kan velge dette alternativet, kan det hende at denne funksjonen ikke fungerer for det valgte innholdet.
  6. Lim inn linken hvor som helst, for eksempel i en e-post eller meldingstråd.

Tips: For å fjerne markeringen fra teksten i det linkede innholdet, høyreklikk på den markerte teksten og velg Fjern markeringen.