Citaten en tekst delen of hiernaar linken in Chrome

Je kunt een deelbare link maken die rechtstreeks leidt naar specifieke gemarkeerde tekst op een pagina.

Zo maak je een rechtstreekse link naar gemarkeerde tekst:

1. Open Chrome op je computer.
  2. Ga naar een pagina met de tekst die je wilt delen.
  3. Markeer de tekst die je wilt delen door op de tekst te klikken, deze vast te houden en met je muis te slepen.
  4. Klik met de rechtermuisknop op de gemarkeerde tekst om het contextmenu te openen.
  5. Selecteer Link naar markering kopiëren
    • Als je deze optie niet kunt selecteren, werkt deze functie misschien niet voor de geselecteerde content.
  6. Plak de link waar je maar wilt, bijvoorbeeld in een e-mail of een berichtenthread.

Tip: Als je de markering uit de tekst in de gekoppelde content wilt verwijderen, klik je met de rechtermuisknop op de gemarkeerde tekst en selecteer je Markering verwijderen.