Compartir citacions i text a Chrome o enllaçar-hi

Podeu crear un enllaç que es pugui compartir i que redirigeixi directament a un text marcat concret d'una pàgina.

Per crear un enllaç que s'obri directament al text marcat:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Aneu a la pàgina que contingui el text que voleu compartir.
  3. Per marcar el text que voleu compartir, manteniu-lo premut i, a continuació, arrossegueu el dit.
  4. Toqueu Crea un enllaç.
    • Pot ser que hàgiu de tocar el text marcat perquè es mostri aquesta opció.
  5. Seleccioneu l'aplicació en què vulgueu enganxar l'enllaç i el text.

Consell: podeu tornar a compartir el text marcat o suprimir les marques del text.

• Per compartir el text marcat, toqueu-lo i seleccioneu Comparteix el text marcat.
  • Per suprimir una marca d'un text, toqueu-lo i seleccioneu Suprimeix les marques. D'aquesta manera, l'URL tornarà al seu estat original.