Compartir citacions i text a Chrome o enllaçar-hi

Podeu crear un enllaç que es pugui compartir i que redirigeixi directament a un text marcat concret d'una pàgina.

Per crear un enllaç que s'obri directament al text marcat:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu Chrome Chrome.
  2. Aneu a la pàgina que contingui el text que voleu compartir.
  3. Per marcar el text que voleu compartir, manteniu-lo premut i, a continuació, arrossegueu el dit.
  4. Toqueu Compartir.
    • Consell: per compartir només una marca sense enllaç, toqueu Enllaç .
  5. Seleccioneu l'aplicació en què vulgueu enganxar l'enllaç i el text.
Consell: podeu tornar a compartir el text marcat o suprimir les marques del text.
  • Per tornar-lo a compartir, toqueu Comparteix el text marcat.
  • Per suprimir una marca d'un text i restaurar l'URL a l'estat original, toqueu Suprimeix la marca.