Compartir citacions i text a Chrome o enllaçar-hi

Podeu crear un enllaç que es pugui compartir i que redirigeixi directament a un text marcat concret d'una pàgina.

Per crear un enllaç que s'obri directament al text marcat:

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. Aneu a una pàgina que contingui el text que voleu compartir.
  3. Per marcar el text que voleu compartir, feu clic i manteniu premut el botó i, tot seguit, arrossegueu el ratolí.
  4. Per obrir el menú contextual, feu clic amb el botó dret al text marcat.
  5. Seleccioneu Copia l'enllaç que dirigeix al contingut marcat
    • Si no podeu seleccionar aquesta opció, és possible que no funcioni amb el contingut seleccionat.
  6. Enganxeu l'enllaç en qualsevol lloc, com ara un correu electrònic o un fil de missatges.

Consell: per suprimir el marcatge del text que es mostra al contingut enllaçat, feu clic amb el botó dret al text marcat i seleccioneu Suprimeix el marcatge.