Exportar les dades de Chrome

Podeu exportar i baixar la informació personal emmagatzemada al vostre Compte de Google i que s'envia mitjançant la funció de sincronització de Chrome. En concret, podeu baixar les dades que no s'hagin suprimit. Si voleu, creeu un arxiu per al vostre registre o per utilitzar les dades en un altre servei. Obteniu informació sobre com podeu baixar les vostres dades.

Si feu servir un Compte de Google de la feina o d'un centre educatiu, és possible que algunes dades no estiguin disponibles per baixar-les. Si sou superadministrador del vostre domini de Google, podeu baixar o migrar les dades de l'organització. Obteniu informació sobre com podeu exportar les dades de G Suite de la vostra organització.

Les dades exportades de Chrome, segons les vostres preferències, poden incloure:

• Emplenament automàtic
  • Adreces d'interès
  • Historial del navegador Chrome
  • Diccionari
  • Extensions
  • Motors de cerca
  • Configuració sincronitzada (inclosos els temes i les aplicacions)
La informació de pagament que emmagatzemeu al vostre Compte de Google forma part de Google Pay i s'inclou a l'exportació de dades de Google Pay. Per exportar les contrasenyes desades del vostre Compte de Google, aneu a la configuració del gestor de contrasenyes.