Del sider i Chrome

Når du surfer med Chrome, kan du dele sider med personer via andre apper.
Del sider med andre
  1. Åpne Chrome Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Gå til en side du vil dele.
  3. Trykk på Del Del ved siden av adressefeltet.
  4. Velg appen du vil dele linken i.
    • Tips: For å dele med en app som ikke er oppført, trykk på Mer Mer.
Del sider med deg selv
  1. Åpne Chrome Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på adressefeltet og så Del Del og så Send til enhetene dine.
    • Du må kanskje logge på Google-kontoen.
  3. Velg enheten du vil sende siden til.
    • Hvis ingen enheter er oppført, er du ikke logget på kontoen din på andre enheter.
  4. På enheten du har valgt, får du et varsel om siden du delte med deg selv.
Bruk QR-koder til å dele sider
Du kan opprette QR-koder (hurtigsvarkoder) for å dele sider fra Chrome med andre.
  1. Åpne Chrome Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Gå til siden du vil dele.
  3. Øverst trykker du på Del Del og så Opprett en QR-kode.
  4. Trykk på Del under QR-koden.

Tips: Du kan bruke kameraet til å skanne QR-koder på andres telefoner.

«QR Code» er et registrert varemerke som tilhører Denso Wave Incorporated i Japan og andre land.

Relaterte ressurser