Del sider med andre

Når du surfer med Chrome, kan du dele sider med personer via andre apper.
  1. Åpne Chrome Chrome på Android-enheten din.
  2. Gå til en side du vil dele.
  3. Ved siden av adressefeltet trykker du på Mer Mer og så Del…
  4. Velg appen du vil dele linken i.
    • Tips: For å dele med apper som ikke er oppført, trykk på Mer Mer.

Del og rediger skjermdumper

Når du har tatt en skjermdump, kan du redigere den, dele den med andre eller kopiere den inn i andre apper. Du kan også ta skjermdumper som er lengre enn skjermen din.

1. Åpne Chrome Chrome på Android-enheten din.
  2. Gå til siden du vil dele en skjermdump fra.
  3. Ved siden av adressefeltet trykker du på Mer Mer og så Del… .
    • Trykk på Skjermdump. For å redigere skjermdumpen, trykk på Beskjær, Tekst eller Tegn. Trykk på Neste når du er ferdig.
    • Trykk på Lang skjermdump. For å gjøre skjermdumpen lengre, dra i beskjæringshåndtakene. Trykk på Bekreft når du er ferdig.
      • For å redigere, trykk på Beskjær,Tekst eller Tegn. Trykk på Neste når du er ferdig.
  4. Du kan dele skjermdumpen med andre personer eller apper, eller du kan lagre den på enheten din.