Pagina's delen in Chrome

Als je browst met Chrome, kun je pagina's met mensen delen via andere apps.
Pagina's delen met anderen
  1. Open Chrome Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Ga naar een pagina die je wilt delen.
  3. Tik naast de adresbalk op Delen Delen.
  4. Selecteer een app waarmee je de link wilt delen.
    • Tip: Als je wilt delen met een app die niet in de lijst staat, tik je op Meer Meer.
Pagina's met jezelf delen
  1. Open Chrome Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik op de adresbalk en dan Delen Delen en dan Naar je apparaten sturen.
    • Je moet misschien inloggen op je Google-account.
  3. Selecteer een apparaat waar je de pagina naartoe wilt sturen.
    • Als je geen apparaten ziet staan, ben je op andere apparaten niet ingelogd op je account.
  4. Op het geselecteerde apparaat krijg je een melding over de pagina die je met jezelf hebt gedeeld.
Pagina's delen via een QR-code
Je kunt een QR-code (snelle reactie) maken om een pagina uit Chrome met anderen te delen.
  1. Open Chrome Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Ga naar de pagina die je wilt delen.
  3. Tik bovenaan op Delen Delen en dan Een QR-code maken.
  4. Tik onder de QR-code op Delen.

Tip: Je kunt je camera gebruiken om een QR-code op de telefoon van iemand anders te scannen.

'QR Code' is een gedeponeerd handelsmerk van Denso Wave Incorporated in Japan en andere landen.