Compartir pàgines a Chrome

Quan navegueu amb Chrome, podeu compartir pàgines amb qui vulgueu mitjançant altres aplicacions.
Compartir pàgines amb altres persones
  1. Obriu Chrome.
  2. Aneu a la pàgina que voleu compartir.
  3. Seleccioneu Més Organitza i, a continuació, Desa i comparteix.
  4. Trieu com la voleu compartir.
Compartir pàgines amb el vostre propi usuari
  1. Obriu Chrome.
  2. Inicieu la sessió al Compte de Google.
  3. Aneu a la pàgina que voleu compartir.
  4. Seleccioneu Més Organitza i, a continuació, Desa i comparteix i, a continuació, Envia als teus dispositius.
    • També podeu anar a qualsevol pàgina, fer-hi clic amb el botó dret i seleccionar Envia als teus dispositius.
  5. Seleccioneu un dispositiu.
    • Quan s'hagi compartit la pàgina, rebreu una notificació al dispositiu objectiu.
Compartir pàgines amb un codi QR

Podeu crear un codi QR (resposta ràpida) per compartir una pàgina de Chrome amb altres persones.

1. Obriu Chrome.
  2. Aneu a la pàgina que voleu compartir.
  3. Seleccioneu Més Organitza i, a continuació, Desa i comparteix i, a continuació, Crea un codi QR .
  4. Teniu aquestes opcions:
    • Copiar l'enllaç del codi QR.
    • Seleccionar Baixa per baixar el codi QR.
    • Escanejar el codi QR amb la càmera d'un altre dispositiu.

"Codi QR" és una marca comercial registrada de Denso Wave Incorporated al Japó i a altres països.