Compartir pàgines a Chrome

Quan navegueu amb Chrome, podeu compartir pàgines amb qui vulgueu mitjançant altres aplicacions.
Compartir pàgines amb altres persones
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. Aneu a la pàgina que vulgueu compartir.
  3. Al costat de la barra d'adreces, toqueu Comparteix Comparteix.
  4. Seleccioneu l'aplicació que vulgueu utilitzar per compartir l'enllaç.
    • Consell: per compartir la pàgina mitjançant una aplicació que no s'inclou a la llista, toqueu Més Més.
Compartir pàgines amb el vostre propi usuari
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. Toqueu la barra d'adreces i, a continuació, Comparteix Comparteix i, a continuació, Envia als teus dispositius.
    • És possible que hàgiu d'iniciar la sessió al compte de Google.
  3. Seleccioneu un dispositiu per enviar-hi la pàgina.
    • Si no trobeu cap dispositiu a la llista, vol dir que no heu iniciat la sessió al compte en altres dispositius.
  4. Al dispositiu seleccionat, rebreu una notificació sobre la pàgina que heu compartit amb el vostre propi usuari.
Compartir pàgines amb un codi QR
Podeu crear un codi QR (resposta ràpida) per compartir una pàgina de Chrome amb altres persones.
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Chrome Chrome.
  2. Aneu a la pàgina que voleu compartir.
  3. A la part superior, toqueu Comparteix Comparteix i, a continuació, Crea un codi QR.
  4. A sota del codi QR, toqueu Comparteix.

Consell: podeu utilitzar la càmera per escanejar un codi QR del telèfon d'una altra persona.

"Codi QR" és una marca comercial registrada de Denso Wave Incorporated al Japó i a altres països.

Recursos relacionats

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda