Compartir pàgines amb altres persones

Quan navegueu amb Chrome, podeu compartir pàgines amb qui vulgueu mitjançant altres aplicacions.
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu Chrome Chrome.
  2. Aneu a la pàgina que vulgueu compartir.
  3. Al costat de la barra d'adreces, toqueu Més Més i, a continuació, Comparteix...
  4. Seleccioneu l'aplicació que vulgueu utilitzar per compartir l'enllaç.
    • Consell: per compartir la pàgina mitjançant una aplicació que no s'inclou a la llista, toqueu Més Més.

Compartir i editar captures de pantalla

Després de fer una captura de pantalla, podeu editar-la, compartir-la amb altres usuaris o copiar-la en una altra aplicació. També podeu fer captures de pantalla més llargues que la pantalla.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu Chrome Chrome.
  2. Aneu a la pàgina de la qual vulgueu compartir una captura de pantalla.
  3. Al costat de la barra d'adreces, toqueu Més Més i, a continuació, Comparteix... .
    • Toqueu Captura de pantalla. Per editar la captura de pantalla, toqueu Retalla, Text o Dibuixa. Quan acabeu, toqueu Següent.
    • Toqueu Captura de pantalla llarga. Per fer més llarga la captura de pantalla, arrossegueu les anses de retall. Quan acabeu, toqueu Confirma .
      • Per editar-la, toqueu Retalla, Text o Dibuixa. Quan acabeu, toqueu Següent.
  4. Podeu compartir la captura de pantalla amb una altra persona o aplicació, o desar-la al dispositiu.