Dela sidor i Chrome

När du surfar med Chrome kan du dela sidor med andra via externa appar.
Dela sidor med andra
  1. Öppna Chrome Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Öppna en sida som du vill dela.
  3. Tryck på Dela Dela bredvid adressfältet.
  4. Välj vilken app du vill använda för att dela länken.
    • Tips! Om du vill dela via en app som inte visas trycker du på Mer Mer.
Dela sidor med dig själv
  1. Öppna Chrome Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på adressfältet följt av Dela Dela följt av Skicka till dina enheter.
    • Du kanske måste logga in på Google-kontot.
  3. Välj vilken enhet som sidan ska skickas till.
    • Om inga enheter visas är du inte inloggad på ditt konto på andra enheter.
  4. Du får en avisering om sidan som du har delat med dig själv på enheten du valt.
Dela sidor med QR-kod
Du kan skapa en QR-kod och dela en sida i Chrome med hjälp av den.
  1. Öppna Chrome Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Besök en sida som du vill dela.
  3. Tryck på Dela Dela högst upp följt av Skapa en QR-kod.
  4. Tryck på Dela under QR-koden.

Tips! Du kan skanna en QR-kod på någon annans telefon med kameran.

QR Code är ett registrerat varumärke som tillhör Denso Wave Incorporated i Japan och andra länder.