Pagina's delen in Chrome

Als je browst met Chrome, kun je pagina's met mensen delen via andere apps.
Pagina's delen met anderen
  1. Open Chrome.
  2. Ga naar de pagina die je wilt delen.
  3. Selecteer Meer Ordenen en dan Opslaan en delen.
  4. Kies hoe je de pagina wilt delen.
Pagina's met jezelf delen
  1. Open Chrome.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Ga naar de pagina die je wilt delen.
  4. Selecteer Meer Ordenen en dan Opslaan en delen en dan Naar je apparaten sturen.
    • Je kunt ook naar een pagina gaan, er met de rechtermuisknop op klikken en dan Naar je apparaten sturen selecteren.
  5. Selecteer een apparaat.
    • Als de pagina wordt gedeeld, krijg je een melding op je doelapparaat.
Pagina's delen via een QR-code

Je kunt een QR-code (snelle reactie) maken om een pagina uit Chrome met anderen te delen.

1. Open Chrome.
  2. Ga naar de pagina die je wilt delen.
  3. Selecteer Meer Ordenen en dan Opslaan en delen en dan QR-code maken
  4. Je kunt kiezen uit de volgende opties:
    • Kopieer de QR-link.
    • Selecteer Downloaden om de QR-code te downloaden.
    • Scan de QR-code met de camera van een ander apparaat.

'QR Code' is een gedeponeerd handelsmerk van Denso Wave Incorporated in Japan en andere landen.