Olika sätt att hantera Chrome-uppdateringar

Det tekniska dokumentet Uppdateringar är en detaljerad guide för IT-administratörer som hanterar uppdateringar av webbläsaren Chrome på Microsoft® Windows® och Apple® Mac®-datorer.

Ta guiden till hjälp för att välja hur Chrome-uppdateringar ska hanteras i organisationen och se hur eventuella problem med hanteringen av dem kan tacklas.

LADDA NED GUIDEN (PDF)

ÖPPNA GUIDEN MED GOOGLE DOKUMENT

I den här guiden

• Introduktion till vilka uppdateringsinställningar som finns för Chrome.
  • Sätt dig in i följande sätt att hantera Chrome-uppdateringar:
    • Strategi 1: Automatisk uppdatering (uppdateringar allt eftersom de blir tillgängliga)
    • Strategi 2: Fast version (uppdateringar när du är redo för det)
    • Strategi 3: Helt manuell uppdatering (uppdateringar när du överför dem)
  • Dessutom kan du läsa om hur du
    • arbetar med begränsad bandbredd
    • hanterar ett fel eller kompatibilitetsproblem
    • felsöker andra möjliga problem genom att samla in loggar.

Relaterade ämnen