Ben je aan het plannen om weer op kantoor te gaan werken? Bekijk hoe Chrome OS hieraan kan bijdragen.

Beheerstrategieën voor Chrome-updates

Het technische document Updates is een uitgebreide handleiding voor IT-beheerders die updates beheren voor de Chrome-browser op Microsoft® Windows®- en Apple® Mac®-computers.

Met de handleiding kunnen ze een strategie kiezen om Chrome-updates te beheren en zien ze hoe ze problemen kunnen oplossen met updatebeheer in hun organisatie.

HANDLEIDING DOWNLOADEN (PDF)

HANDLEIDING OPENEN MET GOOGLE DOCUMENTEN

In deze gids

• Inleiding tot de reeks updatefuncties die je kunt gebruiken voor Chrome.
  • Meer informatie over het beheer van Chrome-updates op de volgende manieren:
    • Strategie 1: Automatische updates (wordt geüpdatet zodra er updates beschikbaar zijn)
    • Strategie 2: Versie vastzetten (wordt geüpdatet als jij er klaar voor bent)
    • Strategie 3: Volledige handmatige updates (wordt geüpdatet als jij updates pusht)
  • Daarnaast vind je informatie over het volgende:
    • Werken met beperkte bandbreedte
    • Een bug of compatibiliteitsprobleem oplossen
    • Eventuele andere problemen oplossen door de logboeken te verzamelen