Chromebooks instellen voor werken op afstand

Bronnen voor IT-teams voor de volledige implementatie van Chromebooks

De wereld verandert vanwege COVID-19. Veel organisaties kiezen ervoor hun werknemers op afstand te laten werken. Met de bronnen hieronder kun je werknemers op afstand aan de slag laten gaan met Chrome Enterprise.

Aan de slag

Alles openen  |  Alles sluiten

Meer informatie over wat Chrome Enterprise kan bieden

Met de juiste tools kunnen bedrijven hun medewerkers effectief en productief laten werken op afstand. Chrome Enterprise biedt een volledig cloudplatform zodat werkgevers het volgende kunnen doen:

• Apparaten snel implementeren, zonder images te hoeven maken
  • Apparaten op afstand beheren met de Google Beheerdersconsole in de cloud
  • Werknemers beschermen met ingebouwde en proactieve beveiligingsmaatregelen
  • Werknemers toegang geven tot cloud-apps of verouderde apps via een virtueledesktop-infrastructuur (VDI)

Als je meer informatie wilt over de voordelen, toepassingen en functies van Chrome Enterprise die nuttig zijn voor werknemers die op afstand werken, bekijk je deze sessie of ga je naar Ondersteun medewerkers thuis.

Als je meer informatie wilt over de beveiligingsfuncties van Chrome Enterprise en andere Google-producten die je kunt gebruiken, bekijk je onze webinar Securing remote workers with Google & Chrome Enterprise (Werknemers op afstand beveiligen met Google en Chrome Enterprise).

Bekijk de verschillende Chromebooks, zoals laptops en 2-in-1 (hybride) laptops, op Explore Chrome devices (Chrome-apparaten ontdekken).

Neem contact op met een reseller of neem contact op met ons verkoopteam voor meer informatie.

Chromebooks implementeren voor mensen die op afstand werken

Beheer Chromebooks in je organisatie door de aanbevolen stappen en praktische tips te volgen. Met de bronnen hieronder zorg je dat de apparaten van werknemers zijn ingeschreven en voldoen aan het beleid dat je instelt. Nadat deze je stappen hebt uitgevoerd, kunnen je werknemers aan de slag. Jij kunt de apparaten op afstand beheren via de Google Beheerdersconsole in de cloud.

• Bekijk hoe je Chromebooks volledig kunt implementeren, inclusief apparaten aanmelden, inschrijven en beheren via de Google Beheerdersconsole. Bekijk deze gids voor snelle implementatie of deze sessie.
  • Stel beleid in zodat werknemers op afstand kunnen werken op Chromebooks. Zie 10 praktische tips voor meer informatie.
  • Bekijk instructievideo's over Chrome Enterprise voor meer informatie.
Zorgen dat nieuwe werknemers aan de slag kunnen

Het is belangrijk een sterk introductieproces te hebben, zodat nieuwe werknemers zich op hun gemak voelen en snel productief worden. We kunnen je organisatie helpen bij elke stap om Chromebooks te implementeren voor werknemers.

Apps implementeren en openen

Als beheerder kun je apps beheren en werknemers toegang geven tot apps op hun apparaat. Chromebooks hebben toegang tot apps via de Chrome-browser, Google Play Store en VDI-oplossingen.

Cloudproductiviteit en andere partnerbronnen

Je team kan in contact blijven via Google Meet. Je kunt ook andere oplossingen bekijken waarmee je werknemers productief kunt houden.

• Beheer de Chrome-browser via de Google Beheerdersconsole, op al je Microsoft® Windows®-, Apple® Mac®- en Linux®-apparaten.
  • Blijf in contact met Google Meet -videovergaderingen vanuit Google Workspace. Zie Meet instellen voor meer informatie.
  • Als je meer informatie wilt over werken op afstand met Google Workspace, videovergaderingen, groepschats en samenwerkingsapps voor documenten, bekijk je de on demand content van Cloud OnAir of Werken op afstand met Google Workspace.
  • Converteer Windows- en Mac-apparaten naar een beheerde Chromium-omgeving met Neverware.
  • Bekijk hoe klanten, contractanten en andere gebruikers via BeyondCorp Remote Access beveiligd kunnen werken vanaf vrijwel elke locatie zonder een traditionele VPN te hoeven gebruiken.