Ben je aan het plannen om weer op kantoor te gaan werken? Bekijk hoe Chrome OS hieraan kan bijdragen.

Oplaadopties voor Dell Latitude Chromebook Enterprise-apparaten

Geldt voor de apparaten Dell Latitude 5300 2-in-1, 5400, 7410 en 7410 2-in-1 Chromebook Enterprise.

De apparaten Dell Latitude 5300 2-in-1 en 5400 Chromebook Enterprise kunnen worden opgeladen via de USB Type-C-poort of via de barrel-poort (7,4 mm) met een officiële Dell Laptop-oplader. De apparaten Dell Latitude 7410 en 7410 2-in-1 Chromebook Enterprise kunnen alleen worden opgeladen via de USB Type C-poort.

Problemen met opladen

De barrel-poorten op de apparaten Dell Latitude 5300 2-in-1 en 5400 Chromebook Enterprise accepteren alleen officiële Dell-opladers. Als het apparaat een ongeautoriseerde oplader detecteert, wordt er een melding weergegeven op het apparaat. Bovendien is het mogelijk dat de batterij niet oplaadt en dat de apparaatprestaties worden beperkt. Met een USB Type-C-oplader kunt u dit voorkomen.

Ga naar Dell-support voor meer informatie.

Problemen met batterijvervanging

Alle Dell Latitude Chromebook Enterprise-apparaten accepteren alleen officiële Dell-batterijen. Als het apparaat een ongeautoriseerde batterij detecteert, wordt er een melding op het apparaat weergegeven en wordt de batterij niet opgeladen vanwege een verhoogd risico op schade.

Ga naar Dell-support voor meer informatie over compatibele batterijen.

Opladen via USB

Alle Dell Latitude Chromebook Enterprise-apparaten hebben een speciale USB-poort met een batterijpictogram waarmee apparaten zoals mobiele telefoons kunnen worden opgeladen terwijl de Chromebook is aangesloten op een voedingsbron en uitstaat. Beheerders kunnen deze mogelijkheid uitschakelen via het USB PowerShare-beleid. Zie USB PowerShare voor meer informatie.

Opmerking: Chromebooks kunnen worden opgeladen via alle USB-poorten als ze in de slaapstand staan.