Set up Chrome Browser Cloud Management

1. Registrera dig för Chrome Browser Cloud Management.

Om du vill hantera Chrome från den molnbaserade administratörskonsolen måste du koppla dina enheter till en domän.

Skaffa ett konto för administratörskonsolen

Hoppa över det här steget om du redan hanterar en domän med en Google-tjänst, exempelvis G Suite. I så fall kan du använda samma domän för att hantera Chrome. Läs mer nedan

Om du inte redan hanterar en domän från Googles administratörskonsol kan vi tillhandahålla en domän åt dig. Så här får du din domän och testar Chrome Browser Cloud Management:

1. Fyll i det här formuläret
  2. Ange ditt företagsnamn för det prioriterade kontonamnet.

Visas som dittföretag.deviceadmin.goog

3. Ange användarnamnet som du vill använda för att logga in på administratörskonsolen.

Som i du@dittföretag.deviceadmin.goog

Få fler administratörer: Med en domän från Google är du den enda administratören som har åtkomst till administratörskonsolen. Om du vill ge andra användare i organisationen administratörsbehörighet måste du köpa Företagssupport för webbläsaren Chrome.

Hoppa över det här steget om ...

Du redan hanterar en domän med någon av följande produkter:

• G Suite
  • Företagssupport för webbläsaren Chrome
  • Chrome Enterprise-licenser
  • Cloud Identity

Om du har köpt någon av dessa produkter loggar du in på samma administratörskonsol för att hantera Chrome. Du behöver inte en domän från Google.

Nästa steg