Set up Chrome Browser Cloud Management

Chrome Browser Cloud Management

• Hantera Chrome-webbläsaren från en enda, molnbaserad administratörskonsol, för alla dina Microsoft® Windows®-, Apple® Mac®- och Linux®-enheter.

• Tillämpa 100+ Chrome-policyer för alla användare som öppnar Chrome på en hanterad enhet. Detta är samma Chrome-policyer som kan hanteras med lokala verktyg som Windows gruppolicy.

Användarna behöver inte logga in eller ha Google-konton för att få policyer.

• Blockera misstänkta tillägg i organisationen och utför andra vanliga IT-uppgifter.
  • Visa rapporter om Chrome-webbläsare som i hela organisationen, inklusive aktuell version av alla webbläsare, installerade appar och tillägg och tillämpade policyer.

Konfigurationssteg

1. Registrera dig för Chrome Browser Cloud Management.
  2. Registrera molnhanterade webbläsaren Chrome.
  3. Ange policyer för registrerade webbläsare.
  4. Aktivera rapportering för webbläsaren Chrome.

Starta konfigurationen nu

Krav

• Version 73 och senare av webbläsaren Chrome.
  • Windows-, Mac- eller Linux-datorer

Stödjer inte hantering av webbläsare på Android eller iOS.

Supportalternativ

• G Suite-kunder som för närvarande får support via telefon och e-post kan få stöd för Chrome Browser Cloud Management utan extra kostnad.
  • Kunder som registrerar sig för en Google-administrerad domän (deviceadmin.goog) kan få support genom att köpa företagssupport för webbläsaren Chrome.
  • Alla kunder kan använda hjälpforumet för Chrome.