Säkerhets- och sekretesspolicyer

Den här sidan är för IT-administratörer som hanterar Chrome-webbläsare eller Chrome-enheter för företag eller skolor

Här är bara några av de policyer du kan tillämpa för att skydda dina Chrome-användares sekretess och datasäkerhet. Läs policyerna nedan. Klicka sedan på länkarna för att tillämpa dem från den plattform du vill.

Läs Så här fungerar Chrome-policyhanteringen om detta är nytt för dig.

Chromes säkerhetspolicyer

Dessa policyer kan bidra till att skydda användarnas data och exponering för skadlig programvara eller andra hot.

Policybeskrivning Steg för din plattform
Styr användningen av Chrome Remote Desktop.   Windows Mac

Tvinga användarna att logga in på sitt företagskonto för att använda Chrome-webbläsaren på hanterade datorer.

Se till att de policyer du anger på Googles administratörskonsol tillämpas.

Windows Mac
Hindra användarna från att ladda ned potentiellt skadliga filer genom att tillämpa varningar från Google Säker webbsökning.   Windows Mac Linux
Skydda användarna från obetrodda platser genom att slå på platsisolering. Administratörskonsol Windows Mac Linux
Vitlistade eller svartlistade webbplatser som användarna får besöka. Administratörskonsol Windows Mac Linux

Chromes sekretesspolicyer

Du kan inaktivera dessa policyer för att förhindra att information som användarna anger i Chrome att skickas till Google.

Autofyll formulär

Inaktivera denna policy om du vill förhindra att Chrome sparar information som användare anger i formulär, till exempel namn, adresser och telefonnummer.

Tillämpa från:

Policydetaljer för Windows/Mac/Linux: AutoFillEnabled

Google Översätt

Inaktivera denna policy om du vill förhindra att Chrome erbjuder sidöversättningar på språk som inte har angetts i användarens språkinställningar.

Tillämpa från:

Policydetaljer för Windows/Mac/Linux: TranslateEnabled

Rapportering av mätvärden

Inaktivera denna policy om du vill förhindra att Chrome rapporterar användningsstatistik, kraschrapporter och annan diagnostisk data tillbaka till Google.

Tillämpa från:

Policydetaljer för Windows/Mac/Linux: MetricsReportingEnabled

Lösenordshantering

Inaktivera denna policy om du vill förhindra att Chrome sparar användarnas lösenord.

Tillämpa från:

Policydetaljer för Windows/Mac/Linux: PasswordManagerEnabled

Sökförslag

Inaktivera denna policy om du vill förhindra att Chrome använder en tjänst för förutsägande för att hjälpa till att slutföra webbadresser eller söktermer som användare anger i adressfältet.

Tillämpa från:

Policydetaljer för Windows/Mac/Linux: SearchSuggestEnabled

Stavningskontroll

Inaktivera denna policy för att förhindra att Chrome använder Googles webbaserade stavningskontroll för att föreslå stavningskorrigeringar på företagsenheter.

Tillämpa från:

Policyinformation för Windows/Mac/Linux: SpellCheckServiceEnabled

Fler policyer