Bli en betrodd testare från Chrome Enterprise

Bli en betrodd Tester från Chrome Enterprise och testa nya Chrome-funktioner i din miljö. Du ger feedback direkt till våra produktgrupper så att vi kan utveckla och prioritera nya produkter och funktioner. Alla programdetaljer och all feedback hanteras konfidentiellt.

Registrera dig

Om du vill anmäla dig som en betrodd testare läser du kraven nedan. Klicka sedan på Registrera nu för att slutföra intresseformuläret. Vi följer upp med mer information.

Registrera dig nu

Krav på betrodd testare

Din organisation måste:

• Prenumerera på en befintlig Chrome-tjänst.
  • Underteckna ett avtal om ansvarsfriskrivning.
  • Godkänn användarvillkoren som betrodd testare för Chrome Enterprise.
  • Ge feedback till Chromes produktteam.