Ben je aan het plannen om weer op kantoor te gaan werken? Bekijk hoe Chrome OS hieraan kan bijdragen.

Snelstartgids voor de Chrome-browser (Windows)

Chrome-browser instellen in Windows

Volg deze stappen om beheerde Chrome-browsers te implementeren op meerdere beheerde Microsoft® Windows®-computers. Je kunt de gids ook gebruiken om snel een testimplementatie van de Chrome-browser uit te voeren.

Overzicht van de stappen

1. Download de Chrome-browser voor het zakelijke pakket om alle belangrijke bestanden voor de implementatie te ontvangen.
  2. Stel het beleid in en pas dit aan, zodat de Chrome-browser op jouw organisatie en gebruikers is afgestemd.
  3. Beheer de installatie van Chrome-apps en -extensies om de apps en extensies die mensen moeten kunnen gebruiken aan te passen.
  4. Implementeer en test de Chrome-browser op de Windows-computers van je gebruikers.

NU INSTELLEN

Raadpleeg de Implementatiehandleiding voor de Chrome-browser voor Windows voor uitgebreidere instructies.