Policyer för appar och tillägg

Den här sidan är för IT-administratörer som hanterar Chrome-webbläsare eller Chrome-enheter för företag eller skolor

Här är bara några av de policyer du kan tillämpa för att hantera dina Chrome-användares appar och tillägg.

Har du precis kommit igång? Läs Så här fungerar Chrome-policyhanteringen.

App- och tilläggspolicyer för Chrome

Läs mer om policyerna nedan. Klicka sedan på länken för din plattform för detaljer och för att tillämpa dem. Mer detaljerad information finns i Hantera tillägg i företaget.

Policybeskrivning Steg för din plattform
Tvångsinstallera appar som användarna inte kan ta bort. Administratörskonsol Windows Mac Linux
Tvångsinstallera webbappar som användarna inte kan ta bort.   Windows Mac Linux
Förinstallera appar som användarna kan ta bort.   Windows Mac Linux
Tillåt eller blockera användarna från att installera specifika appar eller tillägg. Administratörskonsol Windows Mac Linux
Ange en nedladdningsplats för appar och tillägg som användarna installerar.   Windows Mac Linux
Visa ett meddelande när användarna försöker ladda ned en app eller ett tillägg som du blockerar.   Windows Mac Linux
Förhindra användare från att installera appar eller tillägg som kräver behörigheter som din organisation inte tillåter. Administratörskonsol Windows Mac Linux
Förhindra appar eller tillägg från att ändra företagssidor eller känsliga webbsidor. Administratörskonsol Windows Mac Linux

Fler policyer