Melding

Ben je aan het plannen om weer op kantoor te gaan werken? Bekijk hoe Chrome OS hieraan kan bijdragen.

Beleid voor apps en extensies

Voor beheerders die de Chrome-browser of ChromeOS-apparaten beheren voor een bedrijf of school.

Wil je ChromeOS-apps en -extensies op afstand beheren? Start vandaag nog kosteloos uw Chrome Enterprise Upgrade-proefperiode

Dit zijn slechts enkele van de beleidsregels die je kunt afdwingen om de apps en extensies van je Chrome-gebruikers te beheren.

Begin je net? Zie Meer informatie over Chrome-beleidsbeheer.

Beleid voor Chrome-apps en -extensies

Bekijk het beleid hieronder. Klik vervolgens op de link voor je voorkeursplatform voor meer informatie en om de beleidsregels af te dwingen. Zie Extensies beheren in je bedrijf voor meer informatie.

Beschrijving van het beleid Stappen voor je platform
Installatie van apps en extensies afdwingen die gebruikers niet kunnen verwijderen. Beheerdersconsole Windows Mac Linux
Installatie van web-apps afdwingen die gebruikers niet kunnen verwijderen.   Windows Mac Linux
Vooraf apps installeren die gebruikers kunnen verwijderen.   Windows Mac Linux
Gebruikers wel of niet toestaan bepaalde apps of extensies te installeren. Beheerdersconsole Windows Mac Linux
Een downloadlocatie instellen voor apps en extensies die gebruikers installeren.   Windows Mac Linux
Een melding weergeven als gebruikers een app of extensie willen downloaden die je hebt geblokkeerd.   Windows Mac Linux
Voorkomen dat gebruikers apps of extensies installeren die om rechten vragen die je organisatie niet toestaat. Beheerdersconsole Windows Mac Linux
Voorkomen dat apps of extensies gevoelige of bedrijfswebpagina's kunnen aanpassen. Beheerdersconsole Windows Mac Linux

Meer beleid