Snabbstart för Chrome-webbläsaren (Windows)

1. Ladda ned paket

Kom igång genom att ladda ned lämplig Chrome-webbläsare för företagspaket (64 eller 32 bitar).

Ladda ned: Paket 64 bitar | Paket 32 bitar | Vad finns i paketet?

Paketet har alla filer du behöver för att konfigurera, uppdatera och implementera Chrome-webbläsaren i ditt Windows-nätverk. Du får även filer som hjälper till med andra operativsystem och enheter. De viktigaste filerna i paketet är:

• Windows Installer-paketet (.msi)
  • Mallar för policy och inställningar (.admx)
  • Mall för automatiska uppdateringar (.admx)
  • LBS-filer (Legacy Browser Support)

Du kan även ladda ned filerna separat från Chrome Enterprise-webbplatsen