Notification

Ben je aan het plannen om weer op kantoor te gaan werken? Bekijk hoe Chrome OS hieraan kan bijdragen.

De pagina die u heeft aangevraagd, is niet beschikbaar in uw taal. U kunt onderaan de pagina een andere taal selecteren of een webpagina onmiddellijk vertalen naar een door u gekozen taal met de ingebouwde vertaalfunctie van Google Chrome.

Flash Player is no longer available

As of 2021, Adobe has ended support for the Flash Player plugin. Flash content, including audio and video, will no longer play back in any version of Chrome.

Visit the Chrome blog to learn more.