Ben je aan het plannen om weer op kantoor te gaan werken? Bekijk hoe Chrome OS hieraan kan bijdragen.

Snel aan de slag met Chrome OS-apparaten

Gids 'Aan de slag met Chrome Enterprise'

Als aanvulling op de Snelstartgids voor Chrome-apparaten is de gids 'Aan de slag met Chrome Enterprise' een uitgebreide gids voor IT-beheerders die Chrome-apparaten willen implementeren in een grote school of groot bedrijf.

HANDLEIDING 'AAN DE SLAG' (PDF) DOWNLOADEN

HANDLEIDING 'AAN DE SLAG' OPENEN IN GOOGLE DOCUMENTEN

In deze gids

• Chrome-apparaten inschrijven.
  • Chrome-apparaten op afstand beheren via de Google Beheerdersconsole.
  • Belangrijke configuratie-instellingen voor cloudgebaseerd beleid en Chrome-apps.
  • Apparaat- en gebruikersbeleid instellen en implementeren in je hele organisatie.
  • De methodologie van verandermanagement toepassen op elke fase van het Chrome-implementatieproject.