Chrome-apparaten instellen

5. Chrome-apparaten inschrijven

Als u het apparaatbeleid dat u instelt in de beheerdersconsole wilt afdwingen, moet u apparaten inschrijven bij uw domein. Op elk apparaat dat u inschrijft, wordt het ingestelde beleid afgedwongen, totdat u het apparaat wist of herstelt.

Voordat u begint

Als u Chrome-apparaten moet instellen voor een grote groep, zoals meerdere kantoorlocaties of klaslokalen, kunt u de apparaten ook door anderen laten inschrijven. Voordat u dit doet, moet u één apparaat inschrijven om te controleren of het beheerbeleid juist werkt.

Uw apparaten inschrijven

Als beheerder kunt u apparaten zelf inschrijven of gebruikers apparaten laten inschrijven met het beleid Inschrijfrechten.

Zie Chrome-apparaten inschrijven voor instructies voor het inschrijven van een apparaat.

Als er problemen zijn met de inschrijving van een apparaat, moet u het wellicht wissen en opnieuw inschrijven.

Volgende stappen

U kunt de Chrome-apparaten van uw organisatie beheren met Chrome-beheer. Configureer functies voor uw gebruikers, zoals: