Chrome-apparaten instellen

5. Apparaten inschrijven

Je moet je Chrome OS-apparaten inschrijven om er het apparaatbeleid op af te dwingen dat je instelt in de beheerdersconsole. Op elk apparaat dat je inschrijft, wordt het ingestelde beleid afgedwongen totdat je het apparaat wist of herstelt.

Voordat je begint

Als je Chrome-apparaten instelt voor een grote groep, op meerdere kantoorlocaties of klaslokalen, kun je de apparaten ook door anderen laten inschrijven. Voordat je dit doet, moet je één apparaat inschrijven om te controleren of het beheerbeleid juist werkt.

Je apparaten inschrijven

Als beheerder kunt u apparaten zelf inschrijven of gebruikers apparaten laten inschrijven met het beleid Inschrijfrechten.

Zie Chrome-apparaten inschrijven voor instructies voor het inschrijven van een apparaat.

Als er problemen zijn met de inschrijving van een apparaat, moet je het wellicht wissen en opnieuw inschrijven.

Volgende stappen

U kunt de Chrome-apparaten van uw organisatie beheren met Chrome-beheer. Configureer functies voor uw gebruikers, zoals: