Implementatiehandleiding voor de Chrome-browser (Windows)

De Chrome Browser Deployment Guide is bestemd voor Microsoft® Windows®-beheerders die de Chrome-browser willen implementeren in hun organisatie.

IMPLEMENTATIEHANDLEIDING (PDF) DOWNLOADEN

IMPLEMENTATIEHANDLEIDING OPENEN MET GOOGLE DOCUMENTEN

In deze gids

Chrome Browser Deployment Guide title page
  • De Chrome-browser evalueren voor je organisatie.
  • De Chrome-browser integreren in je bestaande Windows IT-omgeving.
  • Een testimplementatie uitvoeren met je Windows-gebruikers.
  • De Chrome-browser uitrollen naar je organisatie met het MSI-installatieprogramma.
  • Beleid configureren voor gebruikers via Windows Groepsbeleid of cloudbeleid.
  • De oude Internet Explorer-apps blijven gebruiken.
  • Voorbeelden bekijken van implementaties van de Chrome-browser in organisaties van verschillende grootten.