Introduktion till Chrome Enterprise

Som IT-administratör för ett företag eller en skola kan du implementera företagsfunktioner för Chrome-användare på olika enheter – Windows®-, Mac®- och Linux®-datorer samt andra enheter som kör Chrome-operativsystemet.

Hantera Chrome-webbläsaren

Implementera Chrome-webbläsare på organisationens Windows-, Mac- och Linux-datorer. Använd sedan önskade IT-verktyg för att tillämpa policyer på enheter, installera företagsappar och -tillägg samt hantera andra företagsfunktioner i Chrome.

• Använd en molnbaserad administratörskonsol när du vill tillämpa policyer för Chrome på företagsdatorer. Visa detaljerade rapporter över varje webbläsares version, installerade appar och tillägg och tillämpade policyer
  • Använd Windows gruppolicy eller lokala konfigurationsverktyg för Mac och Linux för att hantera policyer på företagsenheter. Google tillhandahåller ett MSI-installationsprogram för Windows och policymallar för samtliga tre plattformar.

Börja hantera Chrome-webbläsaren

Chromebook icon

Hantera Chrome-enheter

Du kan även hantera policyer på enheter med Chrome som operativsystem. Dessa enheter inkluderar Chromebooks som används som arbetsdatorer. De innehåller även Chromeboxes eller Chromebits som används för digitala skyltar eller enskilda kioskappar.

Från en molnbaserad administratörskonsol kan du tillämpa policyer, installera appar och tillägg, ansluta enheter till dina VPN- och Wi-Fi-nätverk och hantera andra funktioner i Chrome.

Om Chrome-enhetshantering

Download Chrome

Tillämpa 300+ företagspolicyer

Oavsett om du hanterar Chrome-webbläsare eller Chrome-enheter, kan du tillämpa många olika policyer:

• vitlista eller svartlista appar och webbadresser
  • tillämpa sekretess- och säkerhetspolicyer
  • installera och hantera appar och tillägg för företag
  • hantera automatiska uppdateringar i Chrome.

Så här fungerar Chrome-policyhanteringen

Detta hjälpcenter är till för administratörer som hanterar Chrome eller enheter för företag eller skolor Det innehåller inte allmän information om hur du använder webbläsaren Chrome eller Chromebooks. Besök istället hjälpcentret för webbläsaren Chrome eller hjälpcentret för Chromebook.