Planerar du en strategi för återgång till kontorsarbete? Se hur Chrome OS kan vara till hjälp.

Testa nya versioner av webbläsaren Chrome

Gäller för hanterade Chrome-webbläsare (Windows och Mac).

Webbläsaren Chrome uppdateras automatiskt med funktions- och säkerhetsuppdateringar i på datorer med Microsoft® Windows® och Apple® Mac®. Om du vill testa en ny version av Chrome innan du distribuerar den till dina användare stänger du av automatiska uppdateringar. Ladda sedan ned den nya versionen manuellt och testa den.

Stäng tillfälligt av automatiska uppdateringar

Viktigt! Användarna får kanske inte de senaste säkerhetsuppdateringarna när automatiska uppdateringar har stängts av. I så fall måste du uppdatera användarnas datorer till den senaste stabila versionen av Chrome manuellt.

1. Stäng av automatiska uppdateringar för Chrome:
  2. Bevaka uppdateringar av Chrome-webbläsaren.
  3. När du ser en ny version som du vill testa, laddar du ned den senaste versionen till testdatorerna.
  4. Gör verifieringstestningen.
  5. Aktivera automatiska uppdateringar när du är klar med testningen. Följ samma instruktioner som ovan.

När det kommer nya versioner av webbläsaren Chrome

Stora versionsuppdateringar av den stabila kanalen för Chrome görs cirka var fjärde vecka.Säkerhetskorrigeringar kan göras oftare.

Google uppdaterar gradvis datorer till nya versioner av Chrome under några veckor. Ibland kan det ta längre tid. Om automatiska uppdateringar har aktiverats för Chrome-webbläsaren behöver du inte göra något för att få den senaste versionen.

Håll koll på Chrome-utgåvorna i bloggen om uppdatering av webbläsaren Chrome.

Relaterade ämnen