Ben je aan het plannen om weer op kantoor te gaan werken? Bekijk hoe Chrome OS hieraan kan bijdragen.

'Cloudbeheer voor de Chrome-browser' instellen

Accounttypen voor Cloudbeheer voor de Chrome-browser

Als je je aanmeldt voor Cloudbeheer voor de Chrome-browser, kun je de domeinnaam van je organisatie verifiëren om een domeingeverifieerd account te maken.

Opmerking: Accounts met een geleverd domein zijn niet meer beschikbaar als u zich online aanmeldt voor Cloudbeheer voor de Chrome-browser.

E-mailgeverifieerde accounts

• Je kunt maximaal 10 gebruikers kosteloos uitnodigen.
  • Hoofdbeheerder is de enige beschikbare beheerdersrol. Aangepaste rollen en gedetailleerde rechten zijn alleen beschikbaar voor domeingeverifieerde accounts.
  • Je kunt pas Google Groepen voor bedrijven maken als je domeineigendom is bevestigd. Dit kan gevolgen hebben voor groepsgebaseerd beleid. Zie Aan de slag met het beheer van groepen voor een organisatie voor meer informatie.
  • Gebruikers hebben alleen toegang tot apps en services die beschikbaar zijn voor de organisatie.
  • Je kunt de gebruikerservaring alleen beheren voor services binnen de abonnementen van de organisatie.

Domeingeverifieerde accounts

• Je kunt maximaal 10 gebruikers kosteloos maken.
  • Gebruikers en groepen beheren per organisatie-eenheid, en groepsgebaseerd beleid toepassen om je organisatie nog meer aan te passen.
  • Aangepaste rollen en gedetailleerde rechten zijn alleen beschikbaar voor domeingeverifieerde accounts.
  • Je kunt Chrome-profielbeleid toepassen in de Chrome-browser voor Windows, Mac en Linux. Zie Meer informatie over Chrome-beleidsbeheer.
  • Je hebt meer opties om extra licenties en functies te kopen voor je organisatie.

Accounts met een geleverd domein

Niet meer beschikbaar als je je online aanmeldt

• Je kunt slechts één beheerder toevoegen. Als je meer gebruikers wilt, moet je een account maken met je eigen domeingeverifieerde account.
  • Je kunt niet overstappen van een account met een geleverd domein naar een domeingeverifieerd account.
  • Je kunt je niet aanmelden voor Google Workspace-services, ChromeOS-upgrades of andere Google-producten, -upgrades of -services. Als je deze wilt gebruiken, moet je een account maken met je eigen domeingeverifieerde account.