Ben je aan het plannen om weer op kantoor te gaan werken? Bekijk hoe Chrome OS hieraan kan bijdragen.

ChromeOS-gegevensbeheer instellen

4: Gebeurtenissen over gegevensbeheer bekijken

Gegevensbeheergebeurtenissen in ChromeOS worden beheerd in het Chrome-controlerapport. U kunt ze bekijken in de Google Beheerdersconsole.

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Voer een van de volgende acties uit:
    1. Klik links op Rapportenen danControle en onderzoeken danChrome-logboekgebeurtenissen.
    2. Klik links op Rapportage en dan Controle en onderzoek en dan logboek Regels.
  3. Klik op Een filter toevoegen.
  4. Selecteer Gebeurtenis.
  5. Selecteer in het vak Gebeurtenis de optie Toegangsbeheer voor gegevens.
  6. Klik op Toepassen.
  7. Klik op om relevante kolommen voor gegevensbeheergebeurtenissen toe te voegen of te verwijderen.

De volgende kolommen zijn van toepassing op gegevensbeheergebeurtenissen:

• Regel-ID (alleen beschikbaar in het logboek Regels)
  • Regelnaam (alleen beschikbaar in het logboek Regels)
  • Gebeurtenis
  • Datum
  • Reden gebeurtenis
  • Apparaatnaam
  • Apparaatgebruiker
  • Apparaatplatform
  • User-agent
  • Browserversie
  • URL (bron en bestemmingen)
  • Bron
  • Bestemming
  • Triggertype
  • Clienttype