Planerar du en strategi för återgång till kontorsarbete? Se hur Chrome OS kan vara till hjälp.

Visa information om Chrome-version

Den här sidan är för IT-administratörer som hanterar Chrome-webbläsare eller Chrome-enheter för företag eller skolor

Som administratör kan du använda Googles administratörskonsol för att se vilka versioner av webbläsaren Chrome och Chrome OS som körs på enheter i organisationen.

Innan du börjar

Visa versionsinformation

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Gå till Enheterföljt avChrome på startsidan för administratörskonsolen.
  3. Öppna Rapporterföljt avVersioner.
  4. Om du vill visa alla enheter markerar du rutan Inkludera alla organisationsenheter. Välj annars en underordnad organisationsenhet.
  5. Klicka på huvudversionsnumret om du vill visa information om underversioner.

Om versionssidan

På sidan Chrome-versioner visas följande information om varje Chrome-version som har installerats på enheter där Chrome har skickat en rapport under de senaste 28 dagarna.

Fält Beskrivning
Version Version av Chrome OS eller webbläsaren Chrome.
Windows Antal webbläsare på Microsoft® Windows®-enheter som har versionen installerad.
macOS Antal webbläsare på Apple® macOS®-enheter som har versionen installerad.
Linux Antal webbläsare på Linux®-enheter som har versionen installerad.
Chrome OS Antal enheter som kör Chrome OS som har versionen installerad.
Totalt Det totala antalet enheter som har versionen installerad

Obs! I företagsmiljöer kan vissa enheter ha flera webbläsare installerade, till exempel den stabila versionen och betaversionen. Varje enskild webbläsare räknas som en separat instans.

Relaterade ämnen